Zaterdag 28 januari 2017 voor de 31e keer “Bluesroute Assen” (onderdeel van de Asser Bluesdagen). Vanaf 14.00 uur Bluesmuziek in het centrum van Assen, 17.00 uur de Early Blues en vanaf 22.00 uur livemuziek in 19 horecagelegenheden in de binnenstad van Assen en De Pelikaan, De Ponderosa, Hotel van der Valk en de Nieuwe Kolk die ook meedoen. Er zal een oude Amerikaanse schoolbus pendelen tussen het Marktplein, De Pelikaan en Hotel ven der Valk van 21.00-02.00 uur

Alle stijlen van bluesmuziek zijn vertegenwoordigd, met o.a. Doghouse Sam, Little Steve & The Big Beat, Phil Bee’s Freedom, Lefthand Freddy, Van Campenhout, Leif de Leeuw band, Sean Webster, The Electrophonics, Easterfield, Ruben Hoeke Band en vele anderen! Zie voor volledige line up www.bluesassen.nl

Op de avond zelf zijn de buttons verkrijgbaar bij alle deelnemende café s en een centraal verkooppunt, bij de stand aan de marktstraat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *